De plannen voor de komende tijd!
Door: Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
04 Maart 2008 | Zweden, Örebro
Onderhand ken ik Örebro al goed en heb ik een groep mensen met wie ik goed op kan schieten - minstens net zo belangrijk! De trip naar Lapland heb ik uiteindelijk niet gedaan. Ik was al moe van 2 dagen beijzelde wegen en vond het toch wat te duur. Gelukkig - het ijshotel werd alleen maar even bezocht en de hondensledetochten duurden 5 - 10 minuten. De leukste dingen werden dus niet lang gedaan, wat ik van tevoren wel had gedacht.
Tot nu toe heb ik de volgende dingen nog weer in de planning staan:
Zaterdag 8 maart:
Salsa-dag. Van 10:00 tot 13:30 Salsales, daarna om 20:00 een diner en 's avonds een salsa-party in Strömpis!
Woensdag 19 maart en
Grieks dineetje bij Therese thuis
Dinsdag 25 maart en
Woensdag 26 maart en
Donderdag 27 maart:
Toetsen, presentaties en final paper
Vrijdag 28 maart en
Zaterdag 29 maart en
Zondag 30 maart en
Maandag 31 maart:
Paps en mams komen op bezoek
Zondag 30 maart:
Concert van the Eagles in Stockholm
Vrijdag 4 april en
Zaterdag 5 april:
Reis naar Oslo samen met Laura
Zaterdag 12 april en
Zondag 13 april en
Maandag 14 april:
Cruise naar Tallinn (Estland!)
Dinsdag 27 mei:
Ik ben jarig! Feestje hier in Zweden met een groep uitwisselstudenten
Zondag 8 juni:
Einde van mijn tijd in Zweden! Het zit erop, ik vlieg naar huis. Thuis nog een paar lessen op de pabo, dan de zomervakantie werken om geld te verdienen (en daarna een huisje zoeken met Lucas!).
Dat zijn tot nu toe de geplande reisjes of 'speciale' activiteiten. Ik zit nog over de volgende dingen na te denken of de volgende dingen moet ik nog inplannen:
- Nog een bezoek aan Stockholm
- Bezoek aan de dierentuin en musea in Stockholm
- Reis naar Helsinki
- Reis naar Öland (Zweden)
- Reis naar Smäland (met een aantal medestudenten)
Ik ga misschien ook nog met een groepje mensen rondtrekken in Zweden, als we een periode kunnen plannen waarin het uitkomt met lessen, werkstukken en examens. Dat wordt waarschijnlijk in april of mei.
Ook komt Lucas nog een keer langs, houden Robert en Suzanne hier misschien nog vakantie (toch?) en kan Minke misschien nog een keertje langskomen. Als ze tijd heeft, komt de zus van Lucas ook nog langs! En heel, heel misschien nog een vriendin, als zij tijd heeft. Genoeg te doen dus!
Mijn budget is niet zo heel erg groot, dus veel reizen zit er nou ook weer niet in. In Nederland wil ik nog wat geld achter de hand hebben voor een huisje en een nieuwe laptop (van deze is de videokaart kapot aan het gaan, want krijg helaas allemaal creatieve strepen en kleuren in het beeld) en wat extra geld op de bank is ook nooit verkeerd!
Tot zover de reisjes enzovoorts!
De eerste 7,5 ECTS zijn trouwens binnen, vanwege een B (ongeveer een 7,5) voor mijn final paper!